Dobrodošli na Sajbernet

Naša kompanija je specijalizovana za pružanje internet i mnogih drugih usluga poslovnim subjektima. Posvećeni smo našim klijentima. Uvek smo na usluzi da pronađu savršena rešenja i da uživaju u kvalitetnim uslugama. Njaviše delujemo lokalno. Blizu smo naših klijenata što ima za cilj brzo zadovoljenje svih njihovih potreba.

NAŠI SERVISI

Našim poslovnim internet klijentima pružamo punu podršku u funkcionisanju lokalne mreže (intranet), računara, servera, ups-eva, video nadzora, alarmnih sistema, softvera, sa i bez ugovorne obaveze za dodatne usluge.

Alarmi i Video nadzori

Projektujemo i ugrađujemo alarme i video nadzore za vas dom ili poslovni prostor, povezujemo sa internetom i omogućavamo Vam da pratite sa telefona ili udaljenog računara. Imamo namenske Video internet pakete

Prodavnica i servis računara

Korisnici našeg interneta uživaju stalan popust 10% za robu u nasoj prodavnici računara i 20% na usluge sevisiranja računara. Mi brinemo o vama...

Wifi Zona

Kafićima, restoranima i hotelima obezbeđujemo kvalitetne rutere sa hotspot funkcijom sa mogućnošću samoreklamiranja.

Televizija

U saradnji sa SBB-om nudimo EON IPTV uslugu visokog kvaliteta i sa velikim izborom TV i radio kanala, bogatim izborom filmova i serija u video klubu. Gledanje na više uređaja i opcija TV unazad 72h. Zabava za celu porodicu!

Web Hosting i izrada sajtova

Izrađujemo, održavamo i hostujemo vaš sajt na našim serverima. Profesionalno fotografišemo sve za vaš sajt. Radimo SEO optimiyaciju da biste bili dobro pozicionirani u pretragama na Google i slično. Za više informacija posetite www.cyberhost.rs

Siguran Internet

Povezujemo i održavamo udaljene poslovne jedinice sigurnom VPN konekcijom. Održavamo računare, servere i mreže u firmama. Štitimo od virusa i nedoyvoljenih radnji. Čuvamo vaše podatke.

36

Happy Customers

36

Koristi Dodatne usluge

12

Mesta Pokrivamo

120

Awards Winning

Zašto Izabrati nas

Za deceniju ipo u internet provajdingu skupili smo veliko iskustvo i znanje. Prmenjujemo najnovije tehnologije. Delovanjem na lokalnom nivou značajno smanjujemo  vreme odziva u slučaju problema. Nudimo  mnogo srodnih servisa i usluga tako sve imate na jednom mestu. Mi brinemo o vama.

Veliki izbor paketa

U ponudi su paketi za sve poslovne primene, sa jednakim, većim i manjim uploadom i downloadom, zagarantovanim protokom. Svi poslovni internet paketi imaju statičnu javnu IP adresu.

instalacija i podešavanje

Za sve naše korisnike instalacija uređaja za internet i podešavanje opreme je besplatno osim u slučaju korisnika Business paketa sa kojima pravimo posebne dogovore.

24 x 7 Servis

Podrška radnim danima 9-18h, subotom 9-15h. SMS podrška u neradno vreme, nedeljom i praznikom. Korisnicima Business internet paketima dostupni smo uvek i reagujemo odmah.

Prilagođeni Internet Paketi
Za Sve Namene
U ponudi imamo veliki izbor internet paketa koji bi trebalo da zadovolje Sve vaše potrebe, od kancelarijskog, magacinskog poslovanja pa sve do zahtevnih rešenja sa serverima i VPN konekcijama. Postoje paketi sa većim uploadom, specijalno prilagođeni za video nadzor.

Pored raznovrsne ponude internet paketa poslovnim korisnicima pružamo i mnoge druge srodne usluge održavanja mreža i sistema, ugradnje videonadzora i alarma i još mnogo toga.

011 8488 355
065 8488 355
Majora Zorana Radosavljevića 173
Batajnica, Beograd, Srbijas
Email : info@cybernet.rs

Budimo U Kontaktu

Uvek smo vam na raspolaganju za tehničku podršku, savete, pomoć ili bilo koje pitanje…    Imate li pitanje za nas?