header images

Connect to internet

via Cybernet

Tako jednostavno i baš za svakoga

Wireless Internet - budućnost je počela!

n69

CYBERNET WIRELESS INTERNET nastao je 2006. godine u Batajnici. Mreža je u međuvremenu rasla. Pokrivenost internet signalom sada zahvata teritoriju od Batajnice do Jakova, od Altine do Pećinaca. Imamo još bolje i još brže internet pakete, koji se bar dva puta godisnje dodatno ubrzavaju. Pratimo tehnološka dostignuća. Redovno modernizujemo mrezu.

Sky

Šta vam mi nudimo?

Cybernet u ponudi ima kvaliteno razvijen sistem, baziran na softveru i hardveru renomiranih svetskih proizvođača Mikrotik i Ubiquity.

Pored kvalitetnog softvera, naš tim čine stručni i obučeni ljudi, naoružani vodećim svetskim tehnologijama, u cilju pružanja brze, stabilne i kvalitetne usluge.

To nije sve! Za bilo kakav problem sa računarom, mi Vam možemo pomoći! Cybernet u sastavu firme ima ogranak koji se bavi servisiranjem svih vrsta računara i računarske opreme. Imamo i terenski servis koji rešava probleme u vašoj kući ili firmi, bez nošenja računara u servis. Za korsinike našeg interneta odobravamo specijalne popuste na servisne usluge i računarsku opremu!

Javite se!

info@cybernet.rs

Linkovi

pix pix pix pix pix pix

 

 

Kontakt

Cybernet Wireless Internet................................... Sremskog fronta 25, Beograd, Srbija................. info@cybernet.rs.................................................... www.cybernet.rs...................................................... (011) 8488-355
(065) 8488-355